Începutul studiilor la Facultatea în Sistem Dual din landul Baden-Wurttemberg 2018: prin ușa GEZE către o carieră de succes, cu un viitor strălucit:

optați pentru un program dublu de studii cu GEZE și combinați studiile cu experiența profesională. Suplimentați ce ați învățat în amfiteatru cu subiecte practice și captivante. Vă puteți modela viitorul și vă puteți bucura de perspective excelente. Astăzi, întâmpinăm 12 noi studenți de la facultatea în sistem de învățământ dual (DHBW) în șapte programe de studii.

Cei 12 noi studenți de la facultatea în sistem de învățământ dual (DHBW) din programul de inițiere interactivă. Foto: GEZE GmbH

Începutul unui viitor de succes: studii și experiență practică într-un singur pachet. Cei 12 noi studenți de la facultatea în sistem de învățământ dual (DHBW) din programul de inițiere interactivă.

Un bun venit călduros

Aceștia au pregătite certificatele de învățământ superior și foarte multe idei. Dar acest program de studii nu se limitează la amfiteatru; cel mai mare avantaj al său constă probabil în aspectele practice. Studenții încadrați în programul dublu de studii nu își încheie în fiecare semestru experiența profesională. La GEZE, cei 12 noi studenți de la facultatea în sistem de învățământ dual (DHBW) beneficiază de un angajator modern, pregătit pentru viitor într-o ambianță de ultimă oră, de asistență completă pentru o diplomă care le oferă perspectivă și o dezvoltare ulterioară țintită.

Viitorul este „inteligent”

Fiind unul din cei mai de succes și mai inovatori furnizori de produse și sisteme pentru automatizarea, digitalizarea și interconectarea ușilor și ferestrelor, GEZE oferă mai multe opțiuni de carieră. Lucrăm la proiecte de viitor, precum clădirile inteligente, și atingem astfel multe domenii de activitate diverse pentru care oferim programe de studii orientate spre viitor.

Programe de studii pentru un viitor comun

Niciodată nu au început la noi atât de multe minți luminate și motivate un program de licență cu practică integrată în șapte discipline. Pentru obiectivul nostru comun de a transforma clădirile în locuri mai bune.

• Informatică de afaceri
  • Afaceri internaționale
  • Mecatronică
  • Inginerie industrială
  • Inginerie
  • Inginerie electrică
  • Gestionare digitală a afacerilor

Studenții entuziaști și implicați de la DHBW se simt la ei acasă, sunt implicați și entuziaști și tind către cele mai bune rezultate. Putem ajuta.

Ce oferim studenților de la DHBW:

• Proiecte captivante și responsabile de ultimă oră
  • Sarcini în domenii ideale – oricând este posibil
  • Promovarea aptitudinilor speciale
  • Asistență țintită suplimentară în competențe de bază și de specialitate
  • Călătorie peste hotare: detașare la subsidiare din întreaga lume
  • Burse pentru semestre la o universitate din străinătate
  • Asistență intensivă pentru lucrări de diplomă
  • Activități de agrement și implicare socială

Alegerea propriei direcții

GEZE deschide studenților multe uși și le permite să-și urmeze propria cale. Preferăm să recrutăm specialiști și manageri din rândul propriului personal și ne orientăm programele de formare profesională în acest sens. Oportunitățile pe care le oferim sunt probate de numărul mare de manageri care și-au început cariera la GEZE în calitate de studenți ai DHBW.

Ce vă place la GEZE?

Till Hassel, consultant SAP, Foto: GEZE GmbH