GEZE la BAU 2019: Soluție cu valoare adăugată - pentru clădiri în care merită să trăiești

Scopul nostru este asistarea clienților și a partenerilor în toate fazele ciclului de viață al unei clădiri. Veniți să ne vizitați la târgul de profil BAU din München, hala B1, standul 538-539 în perioada 14 - 19 ianuarie 2019. Dorim să aflăm împreună care ar fi cea mai bună soluție pentru clădirea dvs.. Pentru că un proiect reușit începe întotdeauna cu o discuție bună. Faceți cunoștință cu noul sistem de automatizare a clădirilor inteligente GEZE Cockpit pentru clădiri în care merită să trăiești.

Soluție de automatizare care comunică deschis și inteligent

© GEZE GmbH

Soluțiile GEZE vor apărea și la BAU 2019 - în conformitate cu temele principale ale târgului în contextul sistemelor interconectate inteligent. Acestea comunică pe baza protocoalelor de comunicare deschisă BACnet și KNX. Sistemul de automatizare a clădirilor GEZE Cockpit în combinație cu modulele de interfață și produsele automate va fi din nou unul din punctele de atracție de la stand. Produsul este în continuă dezvoltare și ultima versiune de software are o interfață de utilizare nouă, mai intuitivă și caracteristici suplimentare - setări de alarmă, de exemplu.

Un alt punct de atracție este o nouă dezvoltare a soluției de încredere pentru uși glisante ECdrive. Combinația de unitate de acționare și un profil nou dezvoltat, separat termic, oferă o glisare îmbunătățită și o instalare mai ușoară. În plus, înălțimea redusă a capacului acționării și profilul cu cadru subțire asigură un design discret și atractiv. GEZE va prezenta și o nouă generație de încuietori motorizate de uși automate cu sistem integrat de comandă cu broască motorizată.

Siguranță, confort și inspirație: noi dezvoltări în tehnologia pentru uși și ferestre

În tehnologia pentru ferestre, un nou modul de interfață permite protejarea inteligentă cu senzori a ferestrelor automate. Acesta poate fi combinat cu toate unitățile de acționare din seria GEZE IQ windowdrive. Tot la standul GEZE va fi prezentată o nouă centrală compactă pentru instalare deosebit de rapidă și ușoară.

Tot la BAU vor fi prezente noi dezvoltări din sectorul tehnologiei pentru uși: o nouă unitate de comandă cu comutare în caz de fum cu extindere telescopică reglabilă pe înălțime care asigură poziționarea ușoară a gurilor de admisie a fumului în situații dificile ale buiandrugului. Noul amortizor aplicat TS 5000 SoftClose va face și el parte din prezentare: în funcție de cerințe, se poate seta o înzăvorâre sau canatul ușii poate fi încetinit până la ultima treaptă de deschidere. Cu toate acestea, va fi suficientă aceeași forță pentru închiderea ușii, chiar și în condiții ambiante dificile.

Cu aceste câteva componente, este posibilă o soluție inovatoare. Foto: Jürgen Pollak pentru GEZE GmbH

Sistemul de blocare în poziție cu noua extindere cu unde radio FA GC 170 este și mai discret și mai sigur: drept rezultat, conexiunile prin cabluri pot fi înlocuite acum de conexiuni wireless, o soluție binevenită și pentru echipare ulterioară. Câștigător dublu: extinderea cu unde radio GEZE a fost distinsă la gala PREMIILOR ICONIC 2018: Arhitectură Inovatoare și Premiul German pentru Design 2019. În plus, un nou concept de blocare automată pentru sisteme de pereți glisanți manuali (MSW) sporește siguranța și ușurința operării – de exemplu, în clădirile comerciale de lux.

Noul amortizor de ușă

Corespunde oricărei uși și arată perfect – noua variantă de amortizor GEZE ActiveStop. Foto: GEZE GmbH

© GEZE GmbH

Un alt punct de atracție este prezentarea noii versiuni a amortizorului de ușă GEZE ActiveStop montat pe tocul ușii, inclusiv o instalare în direct la standul GEZE. Sistemul asigură deschiderea și închiderea controlată, amortizată a ușilor încăperilor și aduce astfel un grad cu totul nou de confort. Această versiune montată pe toc poate fi pur și simplu poziționată și apoi detașată din nou.

Soluții internaționale și pentru service: soluții în conformitate cu dorințele clienților

În calitate de companie cu activitate la nivel internațional, cu puncte de lucru în Germania, Serbia, China și Peninsula Iberică, GEZE oferă soluții specifice fiecărei țări. Sistemul pentru uși batante GEZE Powerturn este disponibil și cu montaj în podea, ca versiune special dezvoltată pentru piața britanică. Întreaga automatizare a ușii este găzduită practic invizibil în podea și în perete. Se pot deplasa uși cu o greutate de până la 125 kg și cu o lățime de până la 1250 mm. Versiunea cu montaj în podea este adecvată în special în medii cu aspirații estetice deosebite sau pentru utilizarea cu uși din sticlă.

O contraplacă electrică de ușă, dezvoltată special pentru a satisface cerințele pieței scandinave, face și ea parte din expoziție, la fel ca și produse fabricate de GEZE la punctul de lucru din China pentru piața asiatică: articolele expuse includ soluții din domeniile evacuării fumului și căldurii (desfumării), închizătoare de ușă montate în podea și unități de acționare pentru uși glisante.

O prezentare a serviciilor extinse furnizate de GEZE, de la proiectare la servicii postvânzare, va completa târgul de profil BAU 2019. De la stadiile incipiente ale proiectării cu obiecte BIM GEZE, pachete individuale de servicii și sesiuni de formare la servicii de mentenanță, GEZE pune cunoștințele tehnologice la dispoziția tuturor clienților și partenerilor implicați în proiect pe întregul ciclu de viață al clădirii.