GEZE în topul celor mai inovatoare 100 de companii mici și mijlocii

În anul 2020, GEZE a fost votată din nou una dintre cele mai inovatoare 100 de companii germane. Institutul pentru antreprenoriat și inovație al Universității de economie și afaceri din Viena a ajuns la această concluzie în procesul de acordare a premiilor TOP 100. GEZE a impresionat juriul cu soluții inovatoare și tehnologii de ultimă generație în domeniul protecției împotriva incendiilor și automatizării clădirilor, precum și prin climatul său excelent de inovare. Este pentru a noua oară când compania din Leonberg este distinsă cu premiul TOP 100 Innovator.

GEZE primește un nou premiu

© TOP 100

GEZE a impresionat juriul competiției TOP 100 la toate categoriile, astfel încât are dreptul de a se numi din nou TOP 100 Innovator. Gerald Haas, directorul departamentului de dezvoltare GEZE, a declarat: „TOP 100 este unul dintre cele mai prestigioase premii care se acordă în Germania pentru organizațiile mici și mijlocii și un indicator cheie care atestă puterea de inovație a unei companii. Faptul că am primit din nou acest premiu demonstrează că GEZE se numără și în 2020 printre cele mai inovatoare companii din Germania. Dorim să consolidăm această poziție în viitor și să creștem standardul clădirilor în care merită să trăiești.”

Produse inovatoare pentru clădiri în care merită să trăiești

Prin acest premiu, juriul concursului TOP 100 a recunoscut în special expertiza companiei din Leonberg în domeniul tehnologiei clădirilor. În domeniile de aplicare al protecției împotriva incendiilor și al sistemelor de automatizare a clădirilor, GEZE a continuat să impresioneze prin soluțiile sale inovatoare, care includ sistemul de automatizare a clădirilor, GEZE Cockpit, care permite interconectarea, controlarea centralizată și monitorizarea precisă a componentelor din sisteme automatizate de uși, de ferestre și de siguranță. GEZE își poate astfel sprijini clienții în utilizarea tehnologiilor de ultimă generație care economisesc resurse și ajuta la interconectarea digitală a clădirilor.

Aflați mai multe despre automatizarea clădirilor marca GEZE

Criteriile cheie pentru TOP 100

Premiul TOP 100 este decernat în rândul companiilor mici și mijlocii din Germania de peste 25 de ani. Câștigătorii sunt determinați într-o manieră transparentă, deschisă și științifică. Deciziile nu sunt luate pe baza unor inovații individuale. În schimb, Institutul pentru antreprenoriat și inovație al Universității de economie și afaceri din Viena, sub conducerea prof. Nikolaus Franke, a definit cinci criterii-cheie pentru evaluare: conducerea de vârf care promovează inovația, un climat al inovației, procese și organizare inovatoare, atitudine deschisă către inovație/către exterior și succes inovaţional.